• WWH

  titulli i kesaj poste eshte shume i lezecem por ka nje pasaktesi. lojrat do te luhen ne pafundesi deri sa i evidentojme dhe kepusim, ato nuk vetshkaterrohen.

  • joravaso

   Per mua, ne art nnuk ka “pasaktesi” ne pergjithesi. “Will play themselves” out nenkupton cdo lloj fundi te lojes, prandaj cdo shembull eshte i sakte.

   • WWH

    ky natyrisht eshte interpretimi jot, bazuar mbi nje loje e cila nis dhe mbaron. Ka lojra te cilat jane aktive gjate gjithe kohes dikush hyn ne nje prej tyre dhe ngec, eshte si nje spirale e cila te shtyn drejt fundit unless you stop the flow

    • joravaso

     Po flas per ato lojra qe nisin dhe mbarojne. Nuk thashe qe te gjitha mbarojne. Nqs mbarojne te gjitha, kenga qe kam postuar s’ka kuptim. Mbarojne ato lojra qe nuk kane me kuptim te vazhdojne.

     • WWH

      🙂 mbase